16. Buluşma

16. Türkiye Gitar Buluşması

GENEL BİLGİLER

Etkinlik Başlangıç ve Bitiş Tarihleri:  6-9 Temmuz 2024

Etkinliğe katılım için 4 ödeme kategorisi vardır, ödemenizi lütfen kendinize  uygun olan kategoriyi seçerek yapınız. 

  1. Konaklamalı Öğrenci 
  2. Konaklamasız Öğrenci 
  3. Konuk Konaklama / Odada Tek Kişi Kalış
  4. Konuk Konaklama / Odada İki Kişi Kalış

Öğrenci:  Buluşmada Aktif ya da Pasif  olarak ders ve etkinliklere katılacak ilk öğretimden  lisans düzeyine kadar olan katılımcılardır. 

Konuk: Etkinliğe izleyici olarak iştirak etmek isteyen; gitarist, gitar yapımcısı, gitar sever, refakatçi vb. katılımcılardır.

Konuklar sadece “konaklama” ücreti öder, ayrıca etkinlik katılım ücreti talep edilmez.

Konaklama Detayları:

. Öğrenci konaklaması; 

. 3 kişilik ortak banyolu yurt odalarında sağlanır.

. Odalarda havlu ve oda servisi yoktur.

Küçük yaştaki öğrenciler 1 refakatçi veli ile kalabilir. Bu durum için lütfen ödeme yapmadan önce korad@bilkent.edu.tradresinden Kağan Korad’la bağlantı kurunuz.

. Konuk konaklaması;  

. Bir ya da iki kişi kalma seçenekli müstakil banyolu özel yurt odalarında sağlanır. 

. Odalarda havlu ve oda servisi yoktur.

“İki kişilik Odada”  konaklama seçen Konuklar, odayı etkinliğe katılan tanıdığı biriyle paylaşmayı talep edebilir, eğer böyle bir talebi olmazsa benzeri şekilde başvuran başka başka bir konukla odayı paylaşır.

Ödeme Detayları:

Bilkent Üniversitesi büyük etkinlikleri için “Sanal Pos” ile ödeme sistemine geçmiştir. 

Ödemelerin sadece Kredi Kartı ile yapılması mümkündür. Bilkent Üniversitesi Sanal Pos sistemi tüm kredi kartı işlemleri ve onayları işbu web sitesinden bağımsız olarak ilgili banka ve benzeri kart kuruluşlarınca çevrimiçi olarak aranızda gerçekleştirilmektedir.

Ödeme Başlangıç Tarihi:      20 Mayıs 2024           

Ödeme Bitiş tarihi:                04 Temmuz 2024 (saat 23:59)

Aşağıdaki linkten ilgili başvuru sayfasında kendiniz için uygun ödeme kategorisini seçerek ödemenizi yapabilirsiniz. Her bir kişi için ayrı başvuru gerekmektedir.

https://stars.bilkent.edu.tr/basvuru/?r=site/bilgi&basvuru_kod=TGB2024

ÖNEMLİ NOT : “SANAL POS” sisteminde yanlış ödeme ya da katılım iptali dolayısıyla ücret iadesi yapılamamaktadır. Etkinlik başvurunuzu şimdi yapmanızı, ancak ödemenizi katılımınız kesinleştiği zaman gerçekleştirmenizi öneririz.

NOT: Etkinlik kapsamında konser, ders, seminer/panel vb  görevler için Organizasyon tarafından özel davetle katılan “Konuk ve Öğrenciler” ücret ödemezler!